Värmesystem för slott & koja – Vi projekterar, installerar & servar!

Ekonomi & Säkerhet genom Kvalitet & Kunskap

Solcellsbidaget ändras

 

Nu storsatsar vi på Solenergi!

Det nya bidragssystemet för solenergi & batterilagring för egenproducerad energi s.k. "grön ROT" gäller f.o.m den 1 januari 2021.

Nu får man bidraget direkt på fakturan i form av 14,55% på hela totalbeloppet, alltså inte bara på arbetet.

För batteriet ges 50% men dock fortfarande max 50 000:- efter den 1 januari 2021.

Priset på paneler sjunker lite hela tiden samtidigt som effekten ökar något.

Effektiviteten på solceller ligger idag på runt 20% för de mest prisvärda & dom absolut bästa på drygt 22%.

Tyvärr är det många företag som "lockar" med paneler som har över 550W st men då är dessa oftast mycket större & dyrare.

Samtidigt skall man inte stirra sig blind på effektiviteten då det är ett förhållande mellan effekt & storlek vilket i sin tur gör att om man minskar glasytan /storlek på panel så ökar effektiviteten men samtidigt finns det en risk att det lätt blir lite smuts i kanten som påverkar effektiviteten negativt. Låt dig inte luras - anlita oss...

 

Mvh Dan Bengtsson

Extra rabatt på solceller!

Boka gratis hembesök innan den 15 nov för montering av solceller före den 15 december och få extra rabatt.

Vi lämnar 6% på vår ordinarie prislista vilket tillsammans med befintlig ROT på 9% ger 15% på totalbeloppet. Detta är lika mycket som det ev. nya bidraget "grön ROT" kommer att ge efter den 1 januari 2021. Så varför vänta?

 

Mvh Dan Bengtsson

Nu expanderar vi!

Vi välkomnar Mårten Rosén som nu stärker upp våra möjligheter till större projekt & snabbare service. Vi tar också på oss fler ”vanliga” vvs uppdrag nu & försöker vara tillgängliga för jour mellan 0700-2100 alla dagar året runt. Slå en signal så får vi se om vi kan hjälpa er. Vi söker fler händiga & teknikintresserade medarbetare, skicka gärna ett mail om ni är intresserade av vårt företag & av våra typ av uppdrag.

Solcellsmarknaden växer & vi har en stark grossist i ryggen vilket gör att vi är väldigt konkurrenskraftiga. Är ni intresserade så gör vi kostnadsfria hembesök i Kalmar län. Kommande vecka påbörjar vi vårt sjätte solcellmontage på en fastighet i Mönsterås. Fler kontrakt är påskrivna & vi gör installationerna löpande.

Vi har köpt upp ett restlager av vakuumrörsolfångare som vi kan erbjuda till riktigt bra priser. Företaget hette Contrafocus & hade bland de bästa vakuumrörssolfångarna på den svenska markanden & med den bästa verkningsgraden enligt SP. Passa på att gör en riktigt bra solfångare installation innan de är slut.

Installera hemautomation eller så kallade smarta hem! Vi är återförsäljare för m.nu & installerar i första hand Z.wave där man kan bygga ljusstyrningar, värmestyrsystem, kameraövervakning m.m. m.m. möjligheterna är oändliga…